Mobiel maakt dienstverlening flexibeler, persoonlijker en efficienter

De finaniële sector bestaat uit onder andere uit banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers. In deze sector staat veiligheid, via industriestandaarden, voorop; immers het gaat om geld!

Mobiele toepassingen bieden ongekende mogelijkheden voor de financiële en zakelijke dienstverlening. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan het online afsluiten van (financiële) producten en/of zakelijke diensten, maar juist ook het online inzien en beheren van producten en/of diensten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie. Daarnaast biedt een mobiele toepassing ongekende mogelijkheden als het gaat om (persoonlijke) ondersteuning of juist volledig automatische afhandeling van mutaties of zakelijke transacties.

Omdat deze diensten via een mobiele oplossing wordt aangeboden heeft de gebruiker al zijn gegevens altijd beschikbaar en kan waar dan ook zijn gegevens inzien en muteren.

Wij zijn pioniers op het gebied van mobiele toepassingen in de financiële en zakelijke dienstverlening, en hebben hier samen met onze klanten een aantal succesvolle en innovatieve oplossingen in de markt gezet, zoals mobiel bankieren en het volledig online aanvragen, afsluiten en beheren van hypotheken (execution only).

Wij zijn sterk in het samenbrengen van de juiste partijen en deze te laten samenwerken via een mobiele toepassing.
Samen met u kunnen we de ideale mobiele toepassing samenstellen als uitbreiding op uw bestaande ICT-systemen.

Tags

  • Informatie transparantie
  • Snelle informatieverwerking
  • 24/7 diensten
  • Bestaande informatie mobiel ontsluiten

Recente projecten

Myosotes
Mensen die je dierbaar waren mogen niet vergeten worden.
hetkangewoon
Zonder hobbels een huis kopen