Waarom werken bij FiftyTwoDegreesNorth?

Openstaande vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent binnen ons team. Zie jij het wel zitten om voor ons te komen werken of ben je nieuwsgierig maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 085 760 5085 of stuur je CV met motivatiebrief naar jobs@fiftytwodegreesnorth.com.
Android developer (M/V)
DevOps Engineer
Business developer/Commercieel-talent (M/V)
Medior Backend Developer
Technische Informatica student (M/V)
Business en IT studenten (M/V)
Student/stagiair(e) Marketing, Communicatie & PR (M/V)
JAVA developer (M/V)
Junior UX/UI designer (M/V)
Webdeveloper (M/V)
Projectmanager (M/V)
Commercieel talent (M/V)
Test Engineer (M/V)
Student Online Content Creator (M/V)

Wat wij jou bieden

Inspirerende omgeving

De basis voor het doen van uitdagende en innovatieve ontwikkelingen in een vertrouwde en inspirerende werkomgeving waar MENSEN HET VERSCHIL maken!

Teamspirit

Bij het realiseren van nieuwe uitdagingen sta je SAMEN STERKER dan alleen. Wij vinden team spirit dan ook zeer belangrijk. Daarom komen we minstens 4 keer per jaar samen en zetten we de tent op de kop. Of dat nu tijdens een avondje bowlen is of een gezellige BBQ onder het genot van lekker drankje.

Kennis delen

Het kernteam van FiftyTwoDegreesNorth ontwikkelt al vele jaren innovatieve mobiele oplossingen. De kennis en ervaring die wij in deze projecten hebben opgedaan willen wij graag met jou delen, zodat jij ook je EIGEN GRENZEN kunt verleggen.

Oneindig veel koffie

Koffie is de KICKSTARTER van de ochtend, bij ons in overvloed. Als thee je ding is kan dat natuurlijk ook. 😉

"Het is fantastisch om in een team van professionele ontwikkelaars te werken die aandacht hebben voor het complete ontwikkelspectrum."
Danny Seigers
Senior UX Designer